Inderma doo je firma koja se bavi prodajom štofova, eko kože, izuzetnog kvaliteta za potrebe kako proizvođača nameštaj tako i drugih inudstrijskih grana galanterije i obuće.  Deo je široke prodajne mreže i zastupnik My fabrics Brenda na našim prostorima.

Vrhunska tehnologija proizvodnje, kvalitetne sirovine i praćenje najnovijih trendova mode i dizajna garantuju vrhunski kvalitet proizvoda stvoren prema željama i potrebama kupaca, izbor boja i dezena gotovo je neograničen.

Inderma doo je pre svega firma sa dugogodišnjim iskustvom i željom da krajnji korisnik tj. kupac bude zadovoljan dobijenom robom zato Vas pozivamo da nas posetite i zajedno uz našu pomoć dođete do željenog cilja.

My fabrics by Inderma je brend sa inovativnim idejama i visokokvalitetnim tkaninama kako za unutrašnju dekoracju tako i za potrebe proizvodnje nameštaja sa jasnim ciljem  vrhunskog kvaliteta i estetike. Myfabrics je potpuno novi brend kvalitetnih tkanina, sa svežim idejama koji nastoji da pruži svoj jedinstven pogled na kućnu dekoraciju i dekorativne tkanine. My fabrics  tkanine su tkanine o kojima svi sanjanju da obogate svoj prostor  ličnošću i stilom. My fabrics su tkanine modernog dizajna i boja , tkanine koje nas sve inspirišu.


 

 

 


 

Kompanija

Inderma je brend sa inovativnim idejama i visokokvalitetnim tkaninama kako za unutrašnju dekoracju tako i za potrebe proizvodnje nameštaja sa jasnim ciljem vrhunskog kvaliteta i estetike

Tkanine

Nudimo Vam tkanine vrhunskog kvaliteta, stvorene prema željama i potrebama kupaca. Izbor boja i dezena gotovo je neograničen.

Prodavnice

Potražite najbliži Inderma prodajni objekat i uz pomoć našeg ljubaznog osoblja pronadjite idealno rešenje

Kontakt

Viline Vode BB, Objekat 12 L-9-4
11000 BEOGRAD
011/3291-151, 011/3290-926
indermadoo@yahoo.com

Radno vreme: ponedeljak-petak 08-16h
Radno vreme maloprodaje:08-15:30h