Kompanija Inderma Beograd


 

Inderma doo je firma koja se bavi prodajom štofova, eko kože, izuzetnog kvaliteta za potrebe kako proizvođača nameštaj tako i drugih inudstrijskih grana galanterije i obuće. Deo je široke prodajne mreže i zastupnik My fabrics Brenda na našim prostorima.

 

Vrhunska tehnologija proizvodnje, kvalitetne sirovine i praćenje najnovijih trendova mode i dizajna garantuju vrhunski kvalitet proizvoda stvoren prema željama i potrebama kupaca, izbor boja i dezena gotovo je neograničen.

 

Inderma doo je pre svega firma sa dugogodišnjim iskustvom i željom da krajnji korisnik tj. kupac bude zadovoljan dobijenom robom zato Vas pozivamo da nas posetite i zajedno uz našu pomoć dođete do željenog cilja.

 

My fabrics by Inderma je brend sa inovativnim idejama i visokokvalitetnim tkaninama kako za unutrašnju dekoracju tako i za potrebe proizvodnje nameštaja sa jasnim ciljem  vrhunskog kvaliteta i estetike. Myfabrics je potpuno novi brend kvalitetnih tkanina, sa svežim idejama koji nastoji da pruži svoj jedinstven pogled na kućnu dekoraciju i dekorativne tkanine. My fabrics  tkanine su tkanine o kojima svi sanjanju da obogate svoj prostor ličnošću i stilom. My fabrics su tkanine modernog dizajna i boja, tkanine koje nas sve inspirišu.